mylektsii.ru

1) күріш егісіндегі зиянкестердің түр құрамы өскін және шашақтану-сүттеніп пісу кезеңдерінде анықталады. ... 1) жеміс-жидек дақылдарының зиянкестерімен химиялық ...

  legalacts.egov.kz

4 окт. 2008 г. ... Түйе етінің химиялық құрамы. Түйе етінің химиялық құрамы тұқымына, жасына, жынысына, ұшадағы орнына байланысты əртүрлі болады. Етінің құрамы ...

  nauka-nanrk.kz

химиялық құрамы бұл аймақтарға тән емес құрамы басқа то- пырақтар түзейді ... өмір сүретін бактериялар 20-дан 70 кг/га, түйнектік бактерия- лар 160-180 кг/га ...

  biblio.rii.kz

  lektsii.org

Құрамы мен әсер етуші зат(тар)ының концентрациясы бойынша аналог(тар)ы жоқ ... (түйнектік талдау актісі) туралы мәліметтер көрсетіледі;. Субсидиялар мақтаның ...

  adilet.zan.kz

Микроорганизмдер клеткасының химиялық құрамы. Су минералды жене органикалық ... вируленттілік және түйнектік бактериялардың активтілігі. Молекулярлық азотты ...

  tou.edu.kz

Сүттің химиялық құрамы. Сүт – басқа ешқандай азық – түлік тең келмейтін аса бағалы тағамдық өнім. Өйткені организмге оның құрамды бөлігінің 95-98% - ы сіңеді. Сондай –ақ сүт – амин қышқылдарының , макро және микроэлементтердің, витаминдердің таптырмайтын көзі.

  moluch.ru

  stud.kz

Бұршақ тұқымдас дақылдардың түйнектік бактериялар көмегімен ... Томасшлактың химиялық құрамы қосылған әк мөлшері мен шойын құрамына байланысты қатты өзгереді.

  dokumen.pub

  lektsii.org

оның механикалық құрамы, физикалық-химиялық қасиеттері тұкымның далалық өнгіштігіне барынша эсер етеді. ... түйнектік бактериалардың ауа азотын байлау кабілетін ...

  library.tou.edu.kz

Өсімдіктердің химиялық құрамы, қара қоңыр топырақтағы гумус қабатындағы ... Топырақтың терең босаңсыған қабаты түйнектік бактерияларға жол ашады, бұл жағдайда ...

  rmebrk.kz

жералмұрт пен тəтті картопта- тамырлар мен тамырлардағы түйнектік түзілімдер ... Бұл ретте жеміс- көкөніс өнімдерінің химиялық құрамы мен дəмдік сапасы өзгереді.

  aktif.kz

  45minut.biz

  stud.kz

Сүт - басқа ешқандай азық-түлік тең келмейтін аса бағалы тағамдық өнім. Олай болатын реті де бар. Өйткені организмге оның құрамды бөлігінің 95-98 пайызы сіңеді. Сондай-ақ сүт аминқышқылдарының, макро және микроэлементтердің, витаминдердің таптырмайтын көзі.

  kk.wikipedia.org

Жаңа сауылған сүттің дәмі жағымды, аздап тәтті, түсі ақшыл сары. Әрбір малдың сүтінің өзіне тән иісі бар. Оны жабық тұрған ыдысты ашқан уақытта сезуге болады. Консистенциясы бірқалыпты сұйық болады. Судың массалық үлесі сиыр сүтінде 86 пайыз.

  kk.wikipedia.org

Тау жыныста- ры – шартты түрде алғанда химиялық құрамы мен қасиеттері тұрақты минералдардан тұратын геологиялық жаралымдар. ... Ол түйнектік бактериялар.

  rmebrk.kz

  baribar.kz

Page generated - 0.1167299747 (b901b342e931ddbb2d36229084413eb6)